Szombat délelőtt új Munkásőrség néven újjá alakult a méltatlanul feloszlatott Munkásőrség. 

 
Persze ennek a szervezetnek semmi köze a Magyar Bíróság által egykor betiltott Munkásőrséghez- mondta az alakuló avatáson Huza Sándor a régi és az új Munkásőrség egykori és új parancsnoka.
 
Igaz egyenruhájukban és szellemiségükben hajaznak a régi sztalinista diktatúra egykori fegyveres szervezetére, de az csupán csak a látszat. Ők nem azok, mint aminek látszanak. A sapkájukon hordott vörös csillag sem tiltott jelkép, hiszen az igaz ötágú, de egy árnyalattal halványabb vörös, mint a betiltott erőszakszervezeté. A szürke gyakorló is csak praktikus okokból hasonlít a régi munkásőr egyenruhára. Bakancsaik is párnázottak, hogy ne csattanjanak akkorát se a betonon, se másutt.
 
Huza Sándor egy Pest megyei község magánterületén vonta fel az új Munkásőrség halvány-vörös zászlaját. Miközben az Internacionálét énekelte a válogatott harcosokból verbuvált csapat. Az avatáson az új kisúttörők elszavalták a tizenkét pontot, majd a nyakukba került a halvány-vörös nyakkendő.
 
Huza képviselő úr - miután „Szabadság elvtársak!” köszöntéssel üdvözölte az összegyűlteket - közölte, hogy a múltat végképp el kell törölni. De legalább meg kell hamisítani. Tagadni kell mindent, amire már csak a Cavinton-függők emlékeznek. Ennek a jövő építésnek a szellemében bejelentette, hogy a jövő héten megalakul az új Vörös-hadsereg is, amit személyesen - az új Munkásőrség egyenruháját a Margitszigeti Palatinus strandon is viselő - Amorf Hisztina vezet majd az Unióba.
 
A rendezvénynek menetdal-verseny, zászlólengető parádé, sör és virsli vetett véget.
 
Szerintem...

 


Szerző: Kökényesi Gábor  2009.08.22. 23:15 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jerrymouse.blog.hu/api/trackback/id/tr371331692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TD223 2009.08.23. 09:45:28

Milyen érdekes, hogy egyeseknek van pofája felróni a jogi kiskapuk és útvesztők kihasználását akkor, amikor az összes hatalmi ág és hálózatuk évek, évtizedek óta ezt teszi... Ha a jogot a józan ész, vagy erkölcs alapjaira helyeznénk, akkor az egész Mszp, Szdsz, a rendőri vezetés, bírók, ügyészek, bankárok, stb börtönben csücsülnének. Csak azért nem, mert ők írják a törvényeket és azok eléggé tökéletlenek. Hadd használják ki a tisztességesek is a kiskapukat.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.08.23. 14:19:41

Így, így... Azonban éppen azokban az agyakban nem fogsz soha világosságot gyújtani, amelyekben pedig iszonyú a sötétség.

BlogBob · http://blogbob.blog.hu/ 2009.08.23. 16:51:03

Nagyon találó, csak még azt nem látom, hogy a Gárda milyen bűnt követett el, amiért azt fel kell oszlatni. Mert ugye a Munkásőrségnek volt egy-két baja, de ezt te tudod a legjobban, hiszen elég tájékozottnak tűnsz ebben a témában. Belátom én nem vagyok az, a munkásőrséggel kapcsolatban, de majd most felvilágosítasz , remélem.

2009.08.23. 19:36:31

Hát, tudod a Munkásörség és a Magyar Gárda közé én nem tennék egyenlöségi jelet. Mert bár mindkettö akkor alakult,alakul meg amikor a jog nem védte-védi meg az embereket.De sem a Munkásörség, sem a Gárda nem lopott meg senkit, nem ölt meg senkit és nem támadta meg sem Szerbiát, sem Szlovákiát. Akkor most mi a bajod velük? De a legszomorúbb, hogy a hires Európai Unió-nak nevezett "valamiben", az állam nem tudja és nem akarja garantálni a közrendet és a közbiztonságot! Hát ezért alakul, alakult a Gárda! Ja, de te ugye "Butapesti" vagy? Mert onnan ám lehet látni, hogy mi történik --mondjuk Borsodban, Szabolcsban!Igaz, igy lehet "valós és tényfeltáró" cikkeket irni!Mert mást nem kell tenni, csak elképzelni hülyeségeket és tényként leirni!Amugy ezt jól csinálod!
süti beállítások módosítása