„De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy.” 

 
Érdeklődve figyelem, ahogy a jobboldal médiacsatárai a sportszerűséget feledve küzdenek egymással a politika sáros pályáján. Bayer szombaton nyílt levélben osztotta ki a Jobbik ifjú führerét. Vona persze nem reagált személyesen a rendhagyó történelem órára. Talán nem emlékszik a közelmúlt - mára kényelmetlenné vált – borozgatásaira vagy egyszerűen ezzel a hallgatással ismeri be a régi elvtársa által leírtakat. Inkább követte régi bálványának, Orbán Viktornak a példáját és a fellegekből leszólva kiadta a párt egyetlen írástudójának a parancsot, hogy vegye fel a mezét és szálljon be a mérkőzésbe. 
 
„Magyarul: egy szarházi vagy. De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy.” - írja levelében a Jobbik főkommunikátora egykori kollégájának. 
 
Ez nem semmi! És ő vezérszónok! Engem a levél hangneme az, ami megrémít. Különösebben nem érdekelne, ha a kocsmában egy ittas idióta szájából hallanám ezeket a szavakat. De nem! Ez egy parlamentbe készülő, magát mindenki más erkölcsi szintje fölé gondoló szervezet szócsövének a stílusa. 
És a stílus maga az ember. 
 
Mi lesz, ha ezek az emberek képviselők lesznek?

Önvédelem címén felépítik a Magyar nagyfalat körbe a határ mentén és belterjesen fehér lovakat tenyésztenek? Mi, a világ közepe nem leszünk része Európának? 
Az ország házából ólat csinálnak és a parkolóból istállót? Lóval járnak majd képviselni? Esetleg törvény kötelez majd minket, hogy mi is hozzájuk hasonlóan írjunk és beszéljünk? Magyarország hivatalos nyelve a sötétbunkó lesz? 
 
- Szarházi képviselőtársaim! Szavazzuk meg! Kösz! 
A Zsidesz frakciója hozzá akar röfögni? 
Buzi zsidók és Orkok kuss, vagy lecsukunk mindenkit húsz évre! 
 
Az a baj, hogy hiába húzunk szép ruhát az ostobákra, attól azok még ugyanolyan sötétek maradnak. 
 

 


Szerző: Kökényesi Gábor  2010.03.04. 15:45 7 komment

Címkék: szerintem...

A bejegyzés trackback címe:

https://jerrymouse.blog.hu/api/trackback/id/tr361808880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.logic 2010.03.04. 16:21:10

Még jó, hogy Gyurcsány "kurva ország" Ferenc rendőrállatainak izzadságát törölgető ember tudja ki a sötét, ostoba.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.04. 17:07:45

@m.logic: Az ne zavarjon, hogy Gyurcsány azt zárt körben mondta felhevülten, és nem egy újságban megjelenő nyílt levélben írta le higgadt fejjel...

667 - A Sátán szomszédja 2010.03.04. 17:46:11

@Fedor: Akkor is egy nyögvenyelős valami ez a bejegyzés...

m.logic 2010.03.04. 17:48:17

@Fedor: Igen, ez rendkívül fontos. Mert úgy igénylik az emberek, hogy polkorrektek legyenek politikusaink a nyilvánosság előtt.

Majd akkor beszéljenek szépen, ha már minden szarházitól megtisztult a közélet.

2010.03.05. 07:20:47

A politika az sajnos már ilyen. Valamikori barátok, ma már ellenségek. Hogy miért? Mert, a hatalom megszerzése érdekében, annak közelébe jutásáért megtesznek mindent, felrugnak mindent. A stilus maga az ember--mondják a bölcsek.De ha megnézzük a magyar "elit politikusokat", akkor elcsodálkozik az ember. Volt már a parlamentben k.rva ányázás (L.Zs.), a kamerák elött félrészeg "menj a picsába Feri",(H.G)és más hülyeség is. Nos, nekünk magyaroknak ilyen politikusaink vannak.Most nincs 23 millio román, nincs 15 millio orosz, de van egy hiteltelen, modortalan és buta, beképzelt politikai elitünk. Ezek a hatalom , a koncért való marakodásban --már bocs a kifejezésért--de ha kell saját anyjukat is eladják--mert a lényeg, a HATALOM!Ami a legsajnálatosabb, hogy ez az állapot, csak rosszabb lesz.

after80 · http://sasfeszek.blog.hu 2010.03.06. 01:48:47

Ez a Kökényesi egy jobbikfóbiás pánikbeteg!
süti beállítások módosítása