Gyurcsánnyal erősít az MSZP.

Mi lesz péntek délután? Most robbant a Feri egy második Őszödi beszéddel vagy csak levegőt fúj a szocik lukas lufijába? Nem áll jól az MSZP szénája bármennyire is erőltették a hurráoptimizmust. Mesterházy popsztárként való futtatása újszerű volt ugyan, de annyi természetesség sem volt benne, mint Lendvai Ildikó arcvonásaiban.

A helyzet az, hogy még a bukás is a székükbe kapaszkodó vének malmára hajtja a vizet. Ugyanis félnek. Félnek Gyurcsánytól és a fiataloktól. Ugyanis Fletó csak egy módon tud megszabadulni az őskövület-ballaszttól, ha nagy frakciója lesz a szociknak az országgyűlésben és az ifjakat maga köré gyűjtve puccsszerűen új képviselőcsoportot, majd új pártot alapít. A sok tesze-tosza mamusztologató meg ott marad nevetség tárgyának.
 
Tény, hogy ráférne már az országra egy normálisan gondolkodó és dolgozó baloldali párt. Egy olyan, amelyik fiatalos lendülettel és csillogó szemmel megy szembe a totalitárius FIDESZ-szel és a fasisztákkal. Amelyik kiáll a fiatalokért és tiszteli az időseket, de nem engedi nekik, hogy visszavegyenek a lendületéből. Mert most ez van! Fogjuk meg és vigyétek! De előbb vitassuk meg, hogy megszavazzuk-e azt, hogy vitatkozunk-e a szavazásról! 
 
Emberek! Nem ilyen bonyolult!
Kohn bácsi megmondta: Ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat köll kicserélni, hanem a kurvákat!
( Drága Géza, de hiányzol! )
 
Ha csupán lyukas léggömbbe levegőfújás lesz a pénteki Gyurcsány beszéd, akkor inkább ne legyen semmi, mert az többet ront a helyzeten, mint javítana. Ha viszont a Feri kiborítja a bilit - pontosabban ráborítja a fejére az éjjelit azoknak, akik ezidáig csak szabotálták a kampányt és tenyerüket dörzsölgetve ültek a lista befutó helyein – akkor még van esély arra, hogy ez a partra vetett és önmagát akarva-akaratlan lejárató suicid bálna visszamásszon a politika óceánjába.

Aztán, hogy ott magához tér vagy lehúzza a mélység az már egy másik történet, de az legalább többesélyes.
Mert itt a parton csak tehetetlen méltatlansággal megdöglik.
 

Szerző: Kökényesi Gábor  2010.03.18. 22:55 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jerrymouse.blog.hu/api/trackback/id/tr631851111

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány visszatér 2010.03.19. 14:10:04

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő ma délután mond értékelő beszédet a SYMA csarnokot. Beszéddel kísér: Bauer és Vitányi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.03.19. 07:05:41

Fletó, már nem tud visszajönni, mert lejáratta magát. Most éppen, az ehiresült "öszödi imát" árulja potom 1000 ft-ért , a nyugdijasoknak.Ezt fogják hallgatni és erre fognak táncolni, mert ez a "mi ferinké". Amugy , jobb lenne ha balról eltávozna a sok léhütö, harácsoló és érdek párttag -- Lendvai, Kapolyi, Magda, Török, Hagyó, stb, stb.Mert a baloldalt ök tették tönkre.Ezt igazolja Tóth Károly nyilatkozatának egy mondata is-" gyülölöm a korrupciót, mert erre ment rá az mszp".Én hiszek neki, mert ott volt és látta is mindezt. De tünjön el minden öntelt, ostoba, önimádó is mint--Molnár Cs, Szekeres, Veres, stb, stb és jöjjenek az uj arcok. Ök talán még hitelesek tudnak lenni, mert a régiek már lejáratták magukat .De a párt ujjáépitése, még igy is nehéz és szinte lehetetlen feladat lesz.

greybull 2010.03.19. 09:01:26

Kassák Lajostól egyszer megkérdezték, hogy: "Zseni-e Ön?". A válasz: "Negatíve: igen."
Na így erősíti Fletó is az MSZP-t.
süti beállítások módosítása